...

Vår Prisgaranti

Upptäck marknadens absolut bästa priser på ögondroppar när du handlar på Clear-eyes.se! Vi är stolta över att kunna erbjuda dig prisgaranti vilket innebär att du får mellanskillnaden i rabatt om du hittar samma produkt till ett lägre pris hos en annan svensk nätbutik. Vi är säkra på att du inte kommer att hitta bättre priser någon annanstans, men om du mot förmodan skulle göra det så vill vi gärna tacka dig med en extra rabatt på priset!

prisgaranti lagsta pris

Så här fungerar vår prisgaranti

Vi matchar priset upp till 14 dagar från att du genomfört beställningen på Clear-eyes.se, för identiska produkter – samma märke, volym, storlek och version – till ett maximalt pris om 149.00 kr per produkt. Produkten måste finnas i lager vid verifieringstillfället, och vissa produkter eller kampanjer med särskilda villkor omfattas inte av prisgarantin.

För att använda vår prisgaranti, kontakta vår kundtjänst via e-post med ditt orderID en direktlänk till produkten/konkurrenten som säljer den identiska produkten. Vi matchar priset och ger dig mellanskillnaden i rabatt på vårt pris som tack för hjälpen! Rabattkoden är giltig i en månad.

Du kan vara säker på att du handlar till de bästa priserna hos oss. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och den bästa servicen, och vår prisgaranti är en extra försäkran om att du gör en bra affär. Så tveka inte – köp dina ögondroppar på Clear-eyes.se idag!

Nöjd kund garanti

Som om det inte vore nog så erbjuder vi även nöjd kund garanti

Vår högsta prioritet är alltid att ha nöjda kunder. Vi vill att du ska känna dig trygg när du handlar från oss och vara helt nöjd med dina köp. Därför erbjuder vi en nöjd kund garanti som ger dig trygghet och förtroende när du handlar från oss.

nojd kund garanti

Vi tror på våra produkter och är övertygade om att du kommer att bli nöjd med ditt köp. Om du av någon anledning inte är nöjd med produkten du har köpt från oss, låt oss veta och vi kommer att göra allt vi kan för att lösa problemet.

Vår nöjd kund garanti betyder att du kan returnera produkten inom 14 dagar från det att du mottog den. Vi står bakom kvaliteten på våra produkter och vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med ditt köp. Men om du av någon anledning inte är nöjd med produkten, så vill vi att du ska känna dig trygg och ha möjligheten att returnera den till oss.

Vi kommer att göra allt vi kan för att säkerställa att du blir helt nöjd med ditt köp. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du handlar från oss och vi är alltid här för att hjälpa dig om du har några frågor eller bekymmer.

Vi har funnits i branschen i 15 år och har över 10 000 nöjda kunder som har handlat från oss. Vårt mål är alltid att ge dig den bästa möjliga kundupplevelsen och se till att du blir helt nöjd med ditt köp.

Så om du letar efter en pålitlig och ansvarsfull online-butik med högkvalitativa produkter och en stark nöjd kund garanti, då har du kommit till rätt ställe. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken när du handlar från oss och vi ser fram emot att välkomna dig som en nöjd kund.